ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА www.angelsonly.eu

1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между  уеб сайта www.angelsonly.eu от една страна и потребителите на страниците и услугите, намиращи се на домейн www.angelsonly.eu, наричан по-долу за краткост Сайтът. Общите условия обвързват всеки потребител, който посещава Сайта, като с натискането на всеки един линк или бутон, разположени на страницата на www.angelsonly.eu, потребителят се съгласява и приема да спазва настоящите общи условия.

2. С отбелязване в полето Приемам Общите условия, потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и декларира, че е запознат и приема Общите условия.

3. Поръчки на www.angelsonly.eu се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

4. За да закупите стока и/или услуга от нашия Сайт, вие трябва:

4.1. Да имате навършени 18 (осемнадесет) години;

4.2. Да имате постоянен адрес в България;

4.3. Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;

4.4. Да сте се съгласили с настоящите Условия за ползване;

4.5. Да посочите точен и валиден телефон и адрес за доставка;

4.6. Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

5. Ние може да поискаме допълнително потвърждение, включително по телефон и имейл. В случай, че не бъде доказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ от поръчката със или без допълнително уведомление.Запазваме правото си да откажем потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

6. След извършване на поръчката, ще получите потвърждение на посочен от Вас e–mail адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от наша страна. Потвърждението е наложително с оглед проверка на наличност на конкретната поръчана стока и изпращането и.

7. При заявка на покупка от Сайта, в случай, че за съответната стока са налице предвидени ценови отстъпки, Вие ще можете да използвате само една от отстъпките, на които имате право, по Ваш избор.

8. Одобрените начини за плащане на покупките от Сайта са: в брой при доставка (наложен платеж), като всички цени са крайни и са с начислен ДДС. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерска фирма Еконт, като цената за доставка е указана в края на Вашата поръчка.  Цената на доставка до адрес е 5,60лв., а до офис на Еконт 3,60лв.

9. Запазваме правото си да поправяме грешки и/или да обновяваме съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

 

10. Вие, като потребител, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

11. Ние събираме информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в уеб сайта. Информацията, събрана от www.angelsonly.eu при използването на уеб сайта, ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. www.angelsonly.eu няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя.  

12. www.angelsonly.eu си запазва правото, по свое осмотрение и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените, се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации, www.angelsonly.eu предоставя на вас („Крайният потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате във и да използвате Сайта. www.angelsonly.eu си запазва правото за променя тези условия, без предизвестие, по всяко време и единствено по собствено осмотрение.

Електронният магазин angelsonly.eu е собственост на Нимар НМ ЕООД.